Balikesir'de Polisten 58 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ekipleri il genelinde yaptiklari asayis ve uyusturucu operasyonlarinda 58 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 14 sahis tutuklandi.

Balikesir'de Polisten 58 Sahsa 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak maksadiyla Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Ivrindi, Savastepe ve Susurluk ilçelerinde 28.10.2021 tarihlerinde yapilan ça 46 aranan sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 13 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda 8 adet ruhsatsiz atesli silah ve bu silahlara ait 76 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfege ait 11 adet kartus, 1 adet kurusiki tabanca ve bu tabancaya ait 42 adet fisek ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince, uyusturucu madde ticaretini, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 28 Ekim 2021 tarihinde il merkezi ve Kepsut ilçelerinde yapilan 6 ayri çalismada 12 kisi gözaltina alinirken, uyusturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 1 sahis tutuklandi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda 41,05 gram metamfetamin, 9 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Kaynak: İHA