Taklalar Atan Otomobildeki 3 Kisi Yaralandi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen tek tarafli trafik kazasinda, 5 takla atan otomobilde bulunan üç kisi yaralandi.

Taklalar Atan Otomobildeki 3 Kisi Yaralandi
Edinilen bilgiye göre; Denizli’den Pamukkale istikametine seyir halindeki otomobil henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi Korucuk Mahallesinde kontrolden çikti. Savrulan otomobil yoldan çikti ve 5 takla attiktan sonra bir is yerinin bekçi kulübesine çarpti ve ters dönerek durdu. Meydana gelen üzücü kaza sonrasi otomobil içerisindeki üç kisiden iki kisi kendi imkanlariyla yarali olarak otomobilden çikmayi basardi. Otomobilin altinda kalan bir kisi ise sikisti kaldi. Kazaya ilk müdahaleyi diger sürücüler yapti. Yaralilar için hemen itfaiye ve saglik ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sikisan genç kadini titiz bir çalisma sonrasi yarali olarak çikardi ve saglik ekiplerine teslim etti. Kazada sonrasi yaralanan ikisi kadin biri erkek üç kisi saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Otomobil ise kullanilamaz hale geldi. Kazayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA