'Kampanyanin Hasi' Modifiye 'Mini F56 Cooper' Kazandiriyor

Derby’nin otomobil meraklilarinin ilgiyle takip ettigi ve bu yil 3’üncü kez gerçeklestirilecek olan “Kampanyanin Hasi” bir kez daha büyük heyecana sahne olacak. Kampanya kapsaminda 1 kisi YouTube fenomeni Dogan Kabak’in modifiye edecegi 2014 model Mini F56 Cooper marka aracin sahibi olacak.

'Kampanyanin Hasi' Modifiye 'Mini F56 Cooper' Kazandiriyor
Derby, bu yil 3’üncü kez düzenledigi “Kampanyanin Hasi” ile bir kez daha otomobil meraklilarina sürprizler hazirladi. Bu kapsamda YouTube fenomeni Dogan Kabak’in modifiye edecegi 2014 model Mini F56 Cooper marka araç, çekilisle yeni sahibini bulacak. Dogan Kabak sosyal medyada kampanya takipçilerinin istekleri ve beklentileri dogrultusunda araca sira disi bir görünüm kazandiracak.

“Kampanyamizda bugüne kadar binlerce kisiyle bulustuk”

Derby Tiras Biçaklari Satis ve Pazarlamadan Sorumlu Ticaret Direktörü Serhat Ikiz, kampanyayla ilgili sunlari söyledi: “Geçtigimiz 2 yil boyunca kampanyamiz kapsaminda farkli araçlari modifiye eden Dogan Kabak, müsterilerin ilgiyle takip ettigi çok basarili islere imza atti. Geleneksellesen kampanyamizla sosyal medyada binlerce kisiyle bulustuk, güzel geri dönüsler aldik. Bu yil bir kez daha Dogan Kabak’in modifiye edecegi otomobilin heyecan dolu dönüsümüne birlikte taniklik edecegiz. Kampanyamiz Dogan Kabak’in sosyal medya hesabindan ve @derbymeclisi hesabindan adim adim izlenebilecek”

Kampanyaya katilmak çok kolay

Milli Piyango Idaresi’nin izniyle düzenlenen kampanyadan, 6 Ekim - 6 Ocak 2022 tarihleri arasinda tüm Türkiye genelindeki SOK Marketler’den, Cepte SOK Sanal Market Magazalarindan Derby markali ürünlerinden tek seferde 20 TL ve katlari tutarinda (her 20 TL için bir çekilis hakki) alisveris yapanlar yararlanacak. Alisveris sonrasi akilli telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen Qumpara uygulamasina üye olanlar, kampanya adini seçerek alisveris fisi veya faturasinin fotografini yükleyerek çekilis hakkina sahip oluyor. Çekilisle belirlenecek talihli 21 Ocak 2022 tarihli Milli Gazete’de duyurulacak.
Kaynak: İHA