Nazilli'de Kandil Gelenegi Bozulmadi

Nazilli Belediyesi tarafindan geleneksel hale getirilen kandil serbeti, Belediye Meydani’nda bulunan Osmanli Çesmesi’nden akitilarak 5 bin kisiye ikram edildi.

Nazilli'de Kandil Gelenegi Bozulmadi
Nazilli Belediyesi tarafindan Mevlid Kandili dolayisiyla hazirlatilan kandil serbeti vatandaslara dagitildi. Belediye Meydani’nda yer alan Osmanli Çesmesi’nden akitilan serbeti vatandaslara ikram eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Kur’an-i Kerim tilavetinin okunmasinin ardindan dua ederek vatandaslarin kandilini kutladi.

Kandil geleneginin yasatilmasi için bu tür faaliyetlerin en iyi sekilde devam ettirilecegini ifade eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Belediyemiz tarafindan geleneksellestirilerek kandillerde dagitmis oldugumuz serbetimizi, Mevlid Kandili’nde de vatandaslarimizla birlikte 5 bin kisiye ulastiriyoruz. Bugüne kadar bu hizmeti gerçeklestiren herkesten Allah razi olsun. Güzel isleri devam ettirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Geleneksel serbet hayrimiza tüm hemsehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Pandemi kurallarina dikkat edilmesi ve asi olunmasi noktasinda tüm vatandaslara çagrida bulunan bulunan Baskan Özcan; “Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüsten korunmanin en etkili yolu hepimizin bildigi gibi asi olmak. Bu nedenle vatandaslarimizin tüm dozlarini olmalarini önemle rica ediyorum” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA