Kadinlarin Emek Dünyasi Yeniden Açildi
Bayrakli Belediyesi, kadinlarin el emegi, göz nuru dikis-nakis, ev aksesuari ve taki-tasarim ürünlerini sergiledigi stantlari, pandemi dolayisiyla verilen yaklasik 1,5 yillik aranin ardindan yeniden hizmete açti. Sevgi Yolu ve Manavkuyu mahallelerindeki stantlar, üreten kadinlara sosyal aktivite ve gelir, ziyaretçilere ise ekonomik bütçeli ürün satin alma imkani sunuyor.

Kadinin Emek Dünyasi’ndaki stantlar her gün 09.00-19.00 saatleri arasinda yüzlerce ziyaretçi agirliyor. Taki-tasarim ve ev aksesuarlari ile ilgilenen vatandaslarin ilgisini çeken merkezde dönüsümlü olarak stant açan 48 kadin, yaptiklari ürünleri satisa sunuyor.
Baskan Serdar Sandal’a tesekkür
Uzun aranin ardindan hem arkadaslariyla bir araya gelerek sosyallesen hem de ev ekonomilerine gelir saglayan kadinlar, desteklerinden dolayi Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’a tesekkür etti. Pandemi dolayisiyla bir süredir kapali olan stantlarin yeniden açilmasindan dolayi memnuniyetlerini ifade eden kadinlar, tüm kadinlarin üreterek sosyal ve ekonomik hayatta yer almasi gerektigini söyledi.
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, "Kadinlar, üretim sürecine katildikça özgür ve esit olabilir. Kadinlar güçlendikçe, sosyal ve ekonomik hayatta daha etkin rol oynayabilirler. Bayrakli Belediyesi Kadinin Emek Dünyasi, tam da bu nedenle büyük önem tasiyor. Tüm halkimizi, emekçi kadinlarimizin açtigi stantlari gezmeye davet ediyorum" diye belirtti.
