AFAD başkanından kritik uyarı! Deprem anında...!!!

Bugün saat 16.38'de gerçekleşen 4.2'lik deprem sonrası İstanbullular büyük panik yaşadı. Yaşanan panikle beraber gözler beklenen büyük Marmara depremine çevrilirken uzman isimlerden ve yetkili kişilerden de uyarı ve açıklamalar peş peşe geldi. AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu bu noktada vatandaşları afet anında internet tabanlı mesajlaşma uygulamalarını kullanma konusunda uyardı.

AFAD başkanından kritik uyarı! Deprem anında...!!!
AFAD başkanından kritik uyarı! Deprem anında...!!!
Bugün Saat 16.38'de meydana gelen ve İstanbul'da büyük çapta hissedilen deprem sonrası AFAD tarafından dikkat çeken bir açıklama geldi. Açıklamaya göre; AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu afet anında vatandaşların birbirleriyle iletişime geçmesi amaçlı bir öneride bulundu. 

AFAD BAŞKANINDAN DİKKAT ÇEKEN UYARI! "AFET ANINDA…"

İstanbul'da meydana gelen 4.2'lik depremin ardından bir açıklama da Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu'ndan geldi. Bu kapsamda afet anında vatandaşların birbirleriyle iletişime geçebilmesi için internet tabanlı uygulamaların kullanılması konusu gündeme geldi…

Marmara Denizi'nin Tekirdağ açıklarında saat 16.38'de bir deprem gerçekleşti. İstanbul'da korku ve paniğe neden olan depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi ve AFAD 4.2 olarak açıkladı.

İstanbul'da meydana gelen bu deprem sonrası AFAD Başkanı'ndan dikkat çeken bir uyarı geldi. AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, afet anında intet tabalı mesajlaşma uygulamalarını ya da SMS gönderilmesinin tercih edilmesini belirtti.