Müjde Ar CHP’li Başkan Ahmet Aras’ı topa tuttu!

Müjde Ar CHP’li Bodrum Belediye Başkanını adeta topa tuttu. Belediye ile davalık olan Müjde Ar, Gürültüsüz Yaşam Platformu kuracağının sinyalini verdi.

Müjde Ar CHP’li Başkan Ahmet Aras’ı topa tuttu!
Müjde Ar CHP’li Başkan Ahmet Aras’ı topa tuttu!
Müjde Ar, geçtiğimiz hafta CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Bodrum Gündoğan’da yaşanan ses kirliliği sebebiyle açık mektup yazdı.

Sanatçı, gereğinin yapılmadığını öne sürerek hem Belediye Başkanı’na hem de ilgili işletmelere dava açtı. CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile davalık olan, Müjde Ar’dan yeni hamle geldi.

Adımı deli Müjde’ye çıkardım’

Ses kirliliği yüzünden inat eden Müjde Ar, ‘Bu işlerle uğraşmak için zaman ve inat lazım. İkisi de bende var. Bu yaşadığımdan sonra adımı Deli Müjde’ye çıkardım’ diyerek Gürültüsüz Yaşam Platformu kuracağını belirtti.

Platformun logosunun hazırlandığını ve 3-4 gün içerisinde kurulacağını aktaran Ar, haberi herkese mesajla ilettiğini ve en büyük destekçisinin sanatçı Fazıl Say olduğunu belirtti.

Çalışmalarının Bodrum’la sınırlı kalmayacağını sözlerine ekleyen Ar, 'Belediye gerekeni yapamadı' diyerek, toplantılar düzenleyip gerekirse protesto düzenleyeceklerini söyledi.