Yaşar Okuyan'ın büyük çarkı!

Yaşar Okuyan'ın çarkları yine baş döndürdü. Kılıçdaroğlu'nun Okuyan'a 'Muharrem İnce'yi dile benden ne dilersen dediği' iddia edildi. Oysa Okuyan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında İnce'ye methiyeler düzüyordu.

Yaşar Okuyan'ın büyük çarkı!
Yaşar Okuyan'ın büyük çarkı!
Muharrem İnce'nin kendi partisini kuracağı ortaya çıkınca CHP'de kazanlar kaynamaya başladı. Parti içinde ayak kaydırma çalışmaları da başladı.

Parti Lideri Kılıçdaroğlu'nun, büyük skandal ve provokasyonlara imza atan, eski Bakan Yaşar Okuyan'a Muharrem İnce'nin ayağını kaydırmasını istediği iddia edildi. 

Sabah Gazetesi Balkanlar Temsilcisi, Furkan Haykır, 'Kılıçdaroğlu'nun Okuyan'a 'Muharrem İnce'yi dile benden ne dilersen dediği' iddia edildi. dedi. Aldığı talimat doğrultusundan hareket eden Okuyan, Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarına dair, “Parti kuracağına turşu kur” demişti. Muharrem İnce ise bu sözleri için Okuyan'a dava açacağını söylemişti. 

Oysa, Okuyan,Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Muharrem İnce'ye methiyeler düzmüştü. İnce'yi yere göre sığdıramayan Okuyan'ın ettiği büyük çark baş döndürdü. 

NE DEMİŞTİ

İnce'nin parti kurma iddialarına ilişkin konuşan Yaşar Okuyan şunları söylemişti:

“Muharrem İnce'yi tanıyorum, yapabilir. Çünkü egosu çok gelişti cumhurbaşkanlığı seçiminde, çok yanlış işler yaptı. En son AKP'nin Ayasofya'da dini pazarlamasına kendini alet etti. Orada senin ne işin var? Cuma namazını sen Yalova'da kıl, başka camide kıl. Oraya niye gidiyorsun? Hoş bir şey değil. Delege de kurultayda ilgisizliğiyle ona tavır koydu gördüğüm kadarıyla. Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?”

SUÇ OLDUĞUNU BİLDİĞİ HALDE MİT MEMSUPLARINI DEŞİFRE ETMİŞTİ

Okuyan'ın skandalları bununlada sınırlı değil, Oda TV ve Yeniçağ yazarlarının şehit edilen MİT mensubunun cenazesiyle ilgili yaptıkları haberlerden dolayı yargılamaları sürdüğü sırada CHP parti üyesi Yaşar Okuyan Libya'da şehit düşen Milli İstihbarat Teşkilatı'mızın kahramanlarının kimliklerini Halk TV ekranlarından tek tek ifşa etmişti.

CEZA ALMADI

Yaptığı suç olmasına rağmen Okuyan ne bir ceza aldı ne de bir soruşturma geçirdi.