Metin Feyzioğlu'dan o tepkilere cevap geldi...

Metin Feyzioğlu TBMM'ye gittiği için kendisine tepki gösterenlere çok sert karşılık verdi: Burası Kandil değil, burası Türkiye Büyük Millet Meclisi...

Metin Feyzioğlu'dan o tepkilere cevap geldi...
Metin Feyzioğlu'dan o tepkilere cevap geldi...
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) barolara ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin genel kurul görüşmelerini Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da izlemiş Feyzioğlu'na bundan dolayı tepki gelmişti.

Beyaz TV'de yayınlanan Pınar Işık Ardor'un moderatörlüğünü üstlendiği 7.Gün programına konuk olan Feyzioğlu bu tepkilere şu sözlerle cevap verdi:

BU BENİM GURUR FOTOĞRAFIM

(Meclis'te otururken çekilen fotoğrafı) 
Bu benim gurur fotoğrafım. Bunu büyüttüm çalışma ofisimde duvara astım. Bir de yazıyla astım. Dedim ki 'Burası Kandil değil, burası Türkiye Büyük Millet Meclisi.' Ben 'TBMM'ye kendi kanunumuz çıkarken gittim' diye eğer ihanetle suçlanacaksam yazıklar olsun beni ihanetle suçlayanlara. Hele hele bazı milletvekilleri tweet atmışlar 'baro başkanların senin Kuğulu Park'ta, sen niye Meclis'tesin' diye. Muhatap alıp onlara tweet atmam. Çünkü şöhret olmak isteyen de bana saldırıyor. 

MİLLİ İRADEYE SAYGI GÖSTERDİĞİMİ İSPATLADIM

Buradan sizin vasıtanızla söylemiş olayım onlara da 'siz parka gidin Meclis'te ne işiniz var sayın milletvekilleri? Bana Meclis'e niye geldin sen? diyorsan. Senin ne işin var ki? sen de git parka. Orada daha etkili olacağını düşünüyorsan git parkta bekle... Ben parka niye gidiyor demem baro başkanlarına. 20-25 kadar bir kere 80 kadar baro başkanı geldi parkta bekledi falan değil. O koltukların tamamı baro başkanlarına ayrılmıştı. Sayın Şentop'la özel görüştüm. Pandemi şartlarında almıyoruz ama bu önemli bir durumdur ve gelen tüm baro başkanlarını alacağız dedi. Bakın orada yerler bizler için hazırlanmış. Her gelen baro başkanının yeri hazır orada. Ankara'ya o gün 20 ya da 25 kadar baro başkanımız geldi. Buyrun Meclis'e gidelim dedim. İzin aldım ve ben gittim. Değerli başkanlarımız parkta eylem yapmayı tercih ettiler bende Meclis'te kendi kanunumuzun çıktığı sırada doğrusuyla yanlışıyla çıktığı sırada desteklediğimiz desteklemediğimiz şekliyle çıktığı sırada milli iradeye saygı gösterdiğimi Türk milletine o fotoğrafla ispatladım. Bundan rahatsız olan varsa o benim gurur fotoğrafım. Hiç rahatsız değilim. Ben Meclis'teyim... Gazi Meclis'teyim...