Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

Özellikle hassas toplumsal olayların yaşandığı dönemlerde sahneye çıkarak provokatif paylaşımlar yapan Berna Laçin, yediden yetmişe tüm Türkiye'nin tepkisini topladı. Berna Laçin'i tepkilerin odağına koyan paylaşımları neydi? İşte provokasyonlarıyla gündemden düşmeyen Berna Laçin'in kirli sicili...

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!
Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!
Ekranlarda eskisi kadar yer bulamayınca sosyal medyada yaptığı provokatif paylaşımlarla gündeme gelme çabası içinde bulunan Berna Laçin, birçok kez paylaşımlarının ayarını kaçırarak İslam dininin kutsal değerleri ile milli birlik ve beraberliğimizi hedef aldı. Tepki çeken paylaşımlarına onlarca kişinin hayatını kaybettiği depremi bile alet eden Laçin'in itibarı toplum tarafından tartışılır hale geldi.

Turkuvaz Dijital Medya ve Beyaz Tv provokatör Berna Laçin'in rol aldığı ve marka yüzü olduğu reklamları kesinlikle yayınlamama kararı aldı. Karara sosyal medyadan destek yağarken, Laçin'in provokatif paylaşımları yeniden gündeme geldi.

İşte Berna Laçin'e gösterilen tepkilerin kaynağı olan karanlık silici...

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

ÇOCUK İSTİSMARINA SAHİP ÇIKTI


Berna Laçin, sosyal medya hesabından Abdulllah Şevki'nin 'Zümrüt Apartmanı' isimli sapkın kitabında yer alan tartışmalı cümleler için ''Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir' diyerek bu sapkınlığa sahip çıktı.


Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

15 TEMMUZ'DA DA SAHNEDEYDİ!


Türkiye, tarihin en karanlık günlerinden birini yaşarken Berna Laçin, olaylara alaycı bir tavırla yaklaşarak takipçilerini çileden çıkardı.

Twitter'dan 'Büyük sözü dinleyin, evinize gidin! Biz bu filmi daha önce de gördük! Evinizde oturun! Bu darbe girişimi kime karşıydı o bile belli değil!' diye yazarak FETÖ darbesine karşı mücadeleyi baltalamaya çalıştı.

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

DEPREMİ BİLE PROVOKASYONUNA ALET ETTİ!


Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem tüm Türkiye'yi kenetlerken, Berna Laçin yine iş başındaydı. Laçin, yabancı kaynaklarda depremin şiddetinin daha fazla olduğunu ancak vergi muafiyetinin olmaması için Türkiye'nin depremin şiddetini küçük gösterdiği yalanına sarılarak şunları söyledi:

Bakın; yabancı kaynaklardan kontrol edelim. Daha yüksek verir. Hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir. Bekleyin, görün. Hep aynı... Hop güncelleme 6.5. Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan depremden dolayı muafiyet alıyor.

Laçin'in 'deprem' paylaşımı Twitter'da tepkilere neden oldu.

Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın sms ile yardım çağrısında bulunmasına sosyal medya hesabından yaptığı 'Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n'oldu?' paylaşımla skandala imza atmıştı.

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI


Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapan Berna Laçin için 'İnsanlar depremden ölür, bunlar kinlerinden', 'Ölen insanlar varken senin aklın nerede' ve 'Bir tek insanımızın burnu kanamasın ben vergiye razıyım. Bu ne kepazeliktir' gibi tepki mesajları geldi.

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

İDAM GELMESİN DEDİ MEDİNE'YE HAKARET ETTİ


Berna Laçin, çocuk istismarcılarının idamına karşı çıkarken İslam'ın kutsal şehri Medine'ye hakaret etti. Tüm istatistik verilerinde çocuk istismarı ve tecavüzlerin aşık olduğu Batı ülkelerinde olmasına rağmen 'Medine'de tecavüzlerin rekor kırdığını' iftirasında bulunan Berna Laçin tepkilerin ardından pişkince kıvırdı.

Skandal tweetine tepki gösterenlere 'deli misiniz?' diyerek hakaret eden Laçin, suçluluk psikolojisiyle birlikte Medine'ye için sarf ettiği skandal sözlerini meşrulaştırmaya çalıştı. İslam'ın kutsal şehirlerinden biri olan Medine'yi 'Arap kenti' olarak tanımlayıp ırkçı bir yaklaşım da sergileyen Laçin, Medine'de tecavüzlerin olduğu yalanının arkasında durdu.

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

DEVLET ÜNİVERSİTESİ ÖZELDEN PAHALI YALANI


Oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda devlet üniversitelerinde okumanın özel üniversitelerden pahalı olduğunu savunarak, para bulamayanların bu nedenle mecburen özellere yöneldiğini iddia etti. Laçin'in bu mantık dışı paylaşımına Twitter'dan tepki yağdı.

Berna Laçin'in mesajına gelen bazı cevaplar şöyle:

-Yanlış bilgi devlet üniversitesinde okuyorum 3 çeşit yemek 1.80, yurdun 1 aylık ücreti 255, yurtta odalar 2 kişilik, banyo lavabo kişilere özel, 24 saat sıcak su, süresiz internet… Ayrıca devletten burs da alıyorum. Biz devletimizi seviyoruz bazıları gibi nankör değiliz çok şükür.

-Ben İstanbul Üniversitesi'nden mezunum. Devlet baba yemekleri 1.80 kuruşa veriyordu sağ olsun… Aynı dönem özel üniversiteler 8 liraya satıyordu aynı yemeği. Ben devletten bedava mezun oldum üstüne her ay burs aldım bedavaya... Sen nerden mezunsun bilmiyorum ama boşa okumuşsun.

-Kesinlikle haklısınız Berna Hanım... Bir başka örnek verecek olursak, aile otomobillerinde klima açmak zorunda olduğumuz için çok yakıt tüketimi olur. Halbuki Aston Martin'in üstü açılır bir modeli çok daha ekonomik olacaktır.

-Devlet üniversitesinde aylık 500 lira KYK bursu, 1.40 ₺ ödediğim kaliteli öğle yemeği ve özellerden daha iyi şartlara sahip yurt imkanıyla okudum. Biz aynı ülkede yaşamıyoruz sanırım Berna Hanım.

MEHMETÇİĞİ ŞEHİT EDEN TERÖRİSTE 'GERİLLA' DEDİ

Halk TV'de çıktığı bir canlı yayında PKK'lı teröristlere defalarca 'Gerilla' kelimesini kullanan sunucu Berna Laçin, yine toplumun büyük bir kesiminin öfkesine neden olmuştu. Programa katılan diğer isimlerin uyarısına rağmen 'gerilla' ısrarını sürdüren Berna Laçin'in toplumun milli ve manevi tüm değerleri ile kavgalı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermişti.

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

FETÖ'CÜ KANTER'E DESTEK MESAJI


15 Temmuz hain darbe girişiminde 'konrtollü darbe' iması yapan, darbeye direnen vatandaşlara 'evinizde kalın' diyerek direnişi baltalamaya çalışan Laçin'in, FETÖ'cü Enes Kanter'e de Twitter'dan destek tweeti attığı görüldü.

İşte Berna Laçin'in diğer skandal tweetleri;

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!

Provokatör Berna Laçin'in sicili kabarık!