Balkonda Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Kurtardı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, evinin balkonunda mahsur kalan yaşlı kadını itfaiye ekipleri kurtardı.
![Balkonda Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Kurtardı](https://images.beyazgazete.com/haber/2020/4/6/20200406_balkonda-mahsur-kalan-yasli-kadini-itfaiye-kurtardi.jpg)
Ayşe Kıvrak, daha sonra kapısının önüne gelen polis ve itfaiye görevlilerine balkona çıktıktan sonra rüzgardan kapının örtülmesi üzerine evine giremeyerek mahsur kaldığını ve yardım istediğini anlattı. Kıvrak, kapıda kalmaması için evine girmesini bekleyen polis ve itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, “Allah bin kere razı olsun sizden. Beni kurtardınız” dedi.
80 yaşındaki Ayşe Kıvrak’ın teşekkür için polis ve itfaiye görevlilerine etliekmek ve çikolata alıp yemeleri için para uzatması üzerine, “Biz polisiz, görevimizi yapıyoruz, polis para almaz” diyerek yaşlı kadının teklifini geri çevirdi. Kadının ısrar etmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri adresten ayrıldı.