Toroslar Belediyesi, Olası Su Baskınlarına Karşı Kriz Masası Oluşturdu
Toroslar Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İçel için yapılan kırmızı kodlu uyarının ardından, kentte aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel ile fırtınanın getirebileceği olumsuzluklara karşı kriz masası oluşturdu.

Ekipler aynı zamanda yüksek rakımlı mahallelerde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarına da devam ediyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm önlemleri aldıklarını belirterek, vatandaşlardan gelebilecek taleplere cevap verebilmek amacıyla ekiplerin sahada her an hazır olduklarını kaydetti.
Yılmaz, “İçelli hemşehrilerimizden sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmalarını istiyoruz. Biz de gerekli önlemleri aldık. Belediye olarak herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırlıklı bekliyoruz” dedi.
Vatandaşların, herhangi bir olumsuzluk halinde belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplere ulaşabilecekleri bildirildi.
