Başkan Yılmaz, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Buluştu
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel Otomobil Sporları Kulübü’nün (MOSK) düzenlediği ‘Modifiye Otomobil Fuarı’nda modifiye araç tutkunlarıyla bir araya geldi.

İçel Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde organize edilen etkinlikte Başkan Yılmaz’a, otomobil sporunu sevenlere verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Araç sahiplerinin kendi el emekleriyle modifiye ettikleri ve motor kuvvetleri ile ses sistemleri gibi özelliklerin görücüye çıktığı fuarda Yılmaz da modifiyeli araçları inceleyerek bilgiler aldı.
Yılmaz, bu fuarın Toroslar’ın tanıtımına katkı sunduğunu belirterek, İçel Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile programda emeği geçenlere teşekkür etti.
