Domaniç Hayme Ana MYO'da 'Kariyer Planlaması' Konulu Söyleşi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulun mezunları ile öğrenciler “Kariyer Planlaması” konulu söyleşide bir araya geldi.

Domaniç’in kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ve doğal güzelliklerini hiç unutmadıklarını kaydeden mezun öğrenciler, Domaniç’te halktan ve yerel yöneticilerden, okullarından, hocalarından ilgi ve destek gördüklerini söyleyerek teşekkür ettiler. İzleyicilerin ilgiyle ve neşe ile izledikleri söyleşi sonrası bir konuşma yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi A. Bülent Gül, mezun öğrencilerle söyleşiye katılarak bugünün öğrencilerine verdikleri vizyon kazandırıcı bilgilerden dolayı teşekkür etti.
Domaniç Hayme Ana MYO’dan mezun olduktan sonra eğitimlerine devam ederek kariyerlerinde çok güzel yerlere gelen, hatta kendi işlerini kuran öğrenciler olduğunu kaydeden Gül, "Sizler de bugünden yarına ciddi şekilde hazırlanırsanız, yarınlarınıza da daha emin adımlarla kariyer yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Domaniç Hayme Ana MYO olarak öğrencilerimize gelecek vizyonu kazandırmak, geleceğe hazırlamak için çaba içindeyiz. Hocalarımız aile ortamında bir yaklaşımla sizlerle ilgilenmekte ve sizlerin geleceğinize hazırlamak için fedakarlık göstermektedirler. Eski mezun öğrencilerimizin konuşmalarından da bunu anladık. Sizler de bugünlerinizi iyi değerlendirerek, eğitimlerinize devam ederek geleceğe hazırlanın" dedi.
Gül, ilk kez gerçekleştirdikleri Mezun Öğrencilerle Kariyer Buluşması ve Planlama etkinliğinin gelecek yıllarda da devam ettireceklerini sözlerine ekledi.
Programdan sonra gerçekleştirilen kokteylde de öğrenciler, eski mezun öğrenci ve hocalarıyla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
