Masa Tenisi Bölge Elemeleri Muş'ta Başladı

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen masa tenisi bölge elemeleri Muş'ta başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, sporcuları Anadolu'nun kapısı olan Muş'ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sporun insan hayatında disiplinin sağlanması açısından önemli olduğunu belirten Gündüzöz, disiplinli insanların hayatın her aşamasında başarılı olduğunu vurguladı.

Bu amaçla "Muş Olimpiyatları" adı altında bir etkinlik düzenleyeceklerini anlatan Göndüzöz, şöyle konuştu:

"Eskiden Kredi ve Yurtlar Kurumunun yurtlarına girmek büyük efor sarf etmemize neden oluyordu. Çünkü girmek öyle kolay değildi. Şimdi yurtları geziyorum ve mutlu oluyorum. Her türlü sosyal aktivitelerin yapılabildiği, yemeklerin güzel, banyoların tertemiz olduğu gençlerimize yakışır ortamlar var. 15-20 yılda bu ülke çok ilerledi. Şimdi biz içinde olunca fark etmiyoruz. Hep böyleydi zannediyoruz ama hep böyle değildi. Onun için Kredi ve Yurtlar Kurumu çalışanlarını da tebrik ediyorum. "

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emrullah Güler de 9 ilden 72 sporcunun katıldığı elemelerde başarılı olan sporcuların Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Gündüzöz'ün ilk servisi kullanmasıyla müsabakalar başladı.

Kaynak: AA