Denizli Bir Kez Daha Başkan Zolan'den Yana Tercihini Kullandı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Zolan, yapılan oylamada kendisinin zaferle çıktığını kaydederek, “Denizli’miz kararını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizim 5 yıl daha hizmet etmemizin önünü açtılar” dedi.

“Denizli’de tüm siyasi partilerimiz belli bir olgunluk seviyesinde bu dönemi geçirmiştir”
Başkan Zolan, açıklamasının ardından gazetecilerinin sorularını yanıtladı. Başkan Zolan bir gazetecinin propaganda döneminde kırıldığı üzüldüğü rakipleri yada söylemlerinin olup olmadığı sorusu yanıt vererek şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımız ilk adaylığımızı açıklamasının ardından yaptığım açıklamada hiç kimse yada partiye kötü bir şey söylemeyeceğimizi beyan etmiştim. Bunun yerine yaptıklarımı ve yapacaklarımı anlatacağımı söylemiştim. Kampanya boyunca da bunu ilke edindim ve çok mutluyum bunu da ilke edindiğim için. Ama karşı tarafta adaylar anlamında bir takım söylemler oldu. Bunu da belli bir çerçevede kabule diyorsunuz ama hakarete varan sözlerin ve yeni açılan bir yolun yanındaki duvarlara yazılması gibi birkaç husus oldu bunları üzülerek gördük. Bu bizi üzdü ama olsun onlarda bizim Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız. Biz herkese hoşgörü ile bakıyoruz, onlarda bizleri tanıdıkça ve bildikçe inşallah bu tür hususlardan da vazgeçeceklerdir. Ben herkese teşekkür ediyorum ve kampanya döneminde sonuç itibari ile genel olarak baktığımız zaman Denizli’de tüm siyasi partilerimiz belli bir olgunluk seviyesinde bu dönemi geçirmiştir.”
