Kuşadası'nda Fırtına Hazırlıkları
Yunanistan üzerinden yurda giriş yapması beklenen fırtınayla ilgili kamu kurumlarının ve belediyeler bir dizi önlemler alarak, vatandaşları uyarmayı sürdürüyor. Kuşadası’nda fırtına uyarısı nedeniyle yat ve tekneler denize açılmazken, vatandaşlar da kendi önlemlerini alıyor. Tatil için Kuşadası’nda bulunan turistler ise fırtına uyarılarına rağmen gün boyu denize girerek vakit geçirdi.

Günübirlik gezi tekneleri ve gemiler ise balıkçı barınağı, güvercinada bağlantı yolu ve marinaya bağlandı. Kuşadası Liman Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şu an için Kuşadası’ndan denize açılmanın yasaklanmasının söz konusu olmadığını, ancak Meteoroloji’nin uyarıları üzerine balıkçılar ile küçük teknelere verilen izinlere kısıtlama getirilebileceği kaydedildi.
Tatil için Kuşadası’nda bulunan turistler ise fırtına uyarılarına rağmen gün boyu denize girerek vakit geçirdi. Turistler, güzel havanın da etkisiyle denize girdi, kumsala uzanarak güneşlendi.
