Metin Özkan'dan CHP'li Murat Emir'e tarihi ders

CNN Türk ekranları gecenin en hararetli tartışmasına sahne oldu.

Metin Özkan'dan CHP'li Murat Emir'e tarihi ders
Metin Özkan'dan CHP'li Murat Emir'e tarihi ders
CHP Milletvekili Murat Emir’le ülkücü kimliğiyle bilinen gazeteci Metin Özkan arasında sert bir tartışma yaşanırken, Özkan verdiği cevapla CHP’li vekili fena bozdu.

CNN Türk’te Buket Güler’in sunumuyla ekrana gelen ‘Akıl Çemberi’ programında ABD’nin Türkiye’ye karşı başlattığı ekonomik savaş masaya yatırıldı.

POLEMİĞE GİRMENİZ LAZIM

CHP Milletvekili Murat Emir yaşananlar nedeniyle iktidarı suçlarken Metin Özkan’a “ CHP’yi eleştirmeden önce önce bir okuyun, izleyin ve dinleyin. 15 Temmuz’a karşı bizim tavrımız çok açıktır. Bizim kimseden milliyetçilik öğrenecek halimiz yok. Ama sizin ‘Milliyetçiliği ayaklar altına aldım.’ Diyenlerle bir polemiğe girmeniz lazım.” Dedi.

CHP’Lİ VEKİLİ FENA BOZDU

Bu sözler üzerine sinirlenen Metin Özkan’dan CHP’li Murat Emir’e tarihi bir yanıt geldi.

‘Bunu bana mı söylüyorsunuz?’ diyen Özkan sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Türk milletini denize dökeriz diyenler milliyetçilik yapıyorsa, Türk milletine ve Türk devletine seri katildir diyen bir il başkanının arkasında duruyorsa size milliyetçili de öğretiriz. Başka şeyleri de öğretiriz. “

MODERATÖR'ÜN ÇARESİZ KALDIĞI ANLAR


Murat Emir ve Metin Özkan arasında yaşanan tartışma giderek sertleşirken moderatör Buket Güler gerilen sinirleri yumuşatmakta zorlandı.