Minibüsçüler Ve Dolmuşçular Odası'ndan Mehmetçik'e Anlamlı Destek
Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanı Yılmaz Ağgön, dolmuş durak başkanları ile birlikte TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret ederek odalarına kayıtlı tüm araç sahibi ve sürücüler adına TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundu.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, gösterilen hassasiyetin kendilerini, şehit ailelerini ve gazilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, odaya kayıtlı tüm araç sahiplerine ve sürücülerine teşekkür etti. Topdağı şunları söyledi:
“Sizler, yurdumuzun ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversiteyi bitirene kadar yardım yapan, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na yaptığınız bu bağış ile çok anlamlı bir katkı sağladınız. Sizlere tüm şehit/vefat ailelerimiz, malul gazi ve engelli Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarken, şehit ailelerimize, malul gazilerimize, vefakâr bağışçılarımıza ve tüm Mehmetçiklerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”
