Türkiye Emekliler Derneği İle Fizyomer Arasında Anlaşma
Türkiye Emekliler Derneği ile Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında indirim anlaşması yapıldı.

İndirim hakkında bilgi veren Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Türkan Tünerir ise, “Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi olarak Eskişehir Emekliler Derneği Şubesi Başkanı Arif Duru ile yeniden indirim anlaşması yapmış bulunuyoruz. Bu anlaşma ile SGK kapsamındaki fizik tedavi ve rehabilitasyon, dahiliye, psikiyatri muayenelerinde ve fizik tedavi ve rehabilitasyon işlemlerinde yüzde 50 indirim uygulayacağız” dedi.
“Emeklilere bir katkımız olsun istedik” diyen Tünerir, “Uzun yıllar çalışmaları ile topluma değer katmış kişilerin emekli olduktan sonra da merkezimizde avantajlı olarak tedavi olmalarını istedik. Emeklilik dönemi bazı rahatsızlıkların daha sık olduğu bir dönem. Bu dönemde hem maddi hem de manevi olarak emeklilerimize destek olmak istedik. 2017’de yaptığımız indirim anlaşmamızı onlardan gelen istek üzerine yeniledik” ifadelerini kullandı.
