Düzce Polisinden Silah Ve Uyuşturucu Operasyonu
DÜZCE – Düzce İl Emniyet Müdürlüğünü Narkotik Suçlarla Mücadele ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda esrar maddesi, 597 adet uyuşturucu hap, 9 adet tabanca ele geçirildi. Göz altına alınan 7 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Evleri ve araçlar didik didik arandı
Şüpheli şahısların ikametlerinde ve yakalandıkları araçta yapılan aramada, satışa hazır vaziyette bir miktar Esrar(Skunk) Maddesi, 579 adet Extacy uyuşturucu/uyarıcı hap, hassas terazi, 9 adet 9 mm çapında tabanca, 2 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 135 adet fişek ele geçirildi.
7 şahıs tutuklandı
Şüpheli 7 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Silah Ticareti Yapmak suçlarından sevk edildiği Düzce Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklanarak Cezaevine teslim edildiler.
