Vali Ayhan, Altınyayla'da Coşkuyla Karşılandı
Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini yürütürken Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Sivas’a atanan Vali Salih Ayhan Altınyayla ilçesini ziyaret etti.

Dualarla karşılanan Salih Ayhan yeni görevinin hayırlara vesile olması için kurban kesildi. Salih Ayhan düzenlenen karşılama töreninde yaptığı konuşmada Sivas’ta ilk görev yeri olan Altınyayla’nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu,Sivas’ın insanının sıcak yüzünü Altınyayla’’da gördüğünü, Altınyayla’dan giderken dualarla uğurlandığını ve tekrar dualarla karşılandığını söyledi.
Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Ayhan, Kaymakam Dalak’la bir süre sohbet etti. Yeni yapılan Altınyayla İmam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Ayhan daha sonra Deliilyas Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
