AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları İstişare Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, "Yerel Seçimler Öncesinde İstişare ve Değerlendirme" toplantısı düzenledi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yaptıkları çalışmalara değinerek, "Hedefimiz, partimizin yerel seçimlerde en yüksek oy almasını sağlamak. Teşkilat olarak 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere hazırız. İnancım odur ki yerel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacaktır." dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz da yerel seçimin yaklaştığını belirterek, şunları söyledi:

"Güçlü, öz güveni olan ve siyasete girebilme cesaretini gösterebilmemizi, biz kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Kocaeli AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak buradan herkese çağrı yapıyorum. Tüm kadınlarımızı AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımıza davet ediyorum. Misafirimiz olun, kahvemizi, çayımızı için diyorum. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek. Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine, değil gönüllerine gireceğiz. Yerel seçimlerde canla başla çalışacağız."

Kaynak: AA