AK Parti Koçfaz İlçe Başkanlığında Görev Dağılımı

AK Parti Koçfaz İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

İlçe Başkanı Ziya Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetim ile birlikte başarılı çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştirdiğini aktaran Karataş, 16 yıldır başarılı çalışmalara imzaların atıldığını belirtti.

İlçe Başkanlığı görevine getirilmesinde destek veren herkese teşekkür eden Karataş, yeni yönetim kurulu olarak partiyi ilçede en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Durmadan, yorulmadan gece gündüz çalışacaklarını anlatan Karataş, şöyle konuştu:

'Yönetim Kurulumuz ile birlikte Kofçaz ilçemizde Cumhurbaşkanımızı, hükumetimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlçemizin sorunlarını görüyor ve biliyoruz. Bu konular ile ilgili kurum yetkilileri ile sürekli temas halinde olacağız ve ilçemizde iktidarımızı ve hükumetimizin politikalarını gözle görülür şekilde takip edeceğiz.'

Görev dağılımı şöyle oldu:

'Başkan Yardımcısı ve İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Çetin, Seçim İşleri Başkanı Halil İnan, Tanıtım ve Medya Başkanı İrfan Üzel, Sosyal Politikalar Başkanı Sadık Başkurt, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Bayar, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Kaynak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlını Sercan Koç, Mali ve İdari İşler Başkanı Zafer Eser.'

Kaynak: AA