Zihinsel Yetersiz Çocukların El Emeği Satışa Sunuldu
Tekirdağ’da zihinsel yetersiz çocukların yaptığı ürünlerin satışa sunulması için düzenlenen kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Tekirdağ ZİÇEV Şube Başkanı Rukiye Güneş, kermesin açılışı sırasında bir açıklama yaparak, “Kermeste, zihinsel engelli çocukların el emeği ürünlerini sergiliyoruz. Öğrencilerin yaptıkları işle hem el becerilerini geliştiriyor, hem de üretime katkıda bulunuyorlar. Açılışa destek verenlere ve katılımcılara teşekkür ederim” diyerek kermesten elde edilecek gelirin zihinsel engelli çocukların eğitiminde kullanılacağını belirtti.
Tekirdağ Merkez İlçesi Süleymanpaşa’da bulunan bir otelde açılışı yapılan kermeste, zihinsel engelli çocukların atölyelerinde üretilen sabun, ahşap süsleme, taş bebek, resim benzeri ve çeşitli hediyelik eşyaların bulunduğu ürünler satışa sunuldu.
