Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2014 yılının Kasım ayında Kuşadası’nda meydana gelen toprak kayması mağdurlarını makamında kabul etti. Bakan Özhaseki, AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği toprak kayması mağdurlarına destek sözü verdi.
Bilindiği gibi,
Kuşadası çevre yolu üzeri
sanayi sitesi karşısında 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen
toprak kayması sonucu oturulamaz duruma gelen Mücella Emgin, Dergah ve Özgün sitelerindeki 120 ev boşaltılmıştı. 3 yıla yakın süredir
toprak kayması yüzünden evlerinden olan ve sorunlarına çözüm bulamayan mağdurlar, son çare olarak Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den yardım istedi.
AK Parti Aydın
milletvekili Mehmet Erdem ve
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği
toprak kayması mağdurları soruna kalıcı çözüm bulabilmek için evre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Toplantıdan olumlu geçtiğini belirten
toprak kayması mağdurları, Bakan Haseti’nin mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği sağlayacağını, teknik çalışmaların tamamlanmasıyla binaların güçlendirilip, oturulacak hale getirileceğini söylediler.
Toplantıdan sonra açıklama yapan
AK Parti Aydın
milletvekili Mehmet Erdem, “Kuşadası’ndaki
toprak kayması sonucu mağdur olan vatandaşlarımızla birlikte
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettik. Sorunun çözümüne yardımcı olan Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.