TYSD Heyeti, Vali Gül'ü Ziyaret Etti

Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin (TYSD) genel merkez yöneticileri ve şube başkanlarından oluşan heyet, Sivas Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, TYSD'nin şube başkanları toplantısı için Sivas'ta bulunan derneğin genel merkez yöneticileri ve şube başkanlarından oluşan heyet, Vali Gül'e ziyarette bulundu.

Sivas Valiliğindeki Vali Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Gül, şube başkanlarıyla bir süre sohbet etti.

Gül, burada yaptığı konuşmada, derneğin hem Türkiye genelindeki hem de Sivas'taki çalışmalarını yakından bildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Türkiye Yardımdım Sevenler Derneği ülkemizde parmakla gösterilen yaptığı işin hesabını verebilen sivil toplum kuruluşlarından biridir. Bu açıdan sizleri tebrik ediyorum. Bütün ekibinize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda sizleri Sivas'ta gördüğümüz için de çok mutlu olduk. Umarım üç gün boyunca Sivas'ı doya doya gezersiniz. İlimizden memnun ayrılırsınız.'

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Birsen Eldem de toplantılarını Sivas'ta yapmalarının önemli bir nedeni olduğunu belirterek, 'Sivas, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehir. Tarihi bir şehrimiz. 90'ıncı yılımızın ana temellerini ve yapılacakları burada dile getireceğiz. Onun için anlamlı bir buluşma bu.' dedi.

Eldem, ziyaretlerinde derneğe katkılarından dolayı Vali Gül'e plaket takdim etti.

Vali Gül de heyet üyelerine Sivas'a özgü çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA