Osmanlı Ocakları'ndan MHP'ye Ziyaret

Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Kadir Canpolat, Bitlis’teki ziyaretinde MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Osmanlı Ocakları'ndan MHP'ye Ziyaret
Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Kadir Canpolat, Bitlis’teki ziyaretinde il ve ilçe teşkilatıyla birlikte Bitlis MHP İl Başkanı Turan Deniz’i ve Bitlis Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Kurt’a ziyaret etti. Derneğin referandum programını dahilinde Tatvan İlçe Başkanlığında atamalarını da yapan Canpolat, Bitlis’te yaptıkları çalışmalardan il ve ilçe teşkilatı çalışanlarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Canpolat, Bitlis Tatvan ilçe başkanlığına Faruk Işık, Tatvan ilçe kadın kolları başkanlığına da Kadriye Özdemir’i atadı.

"Biz her gün büyümekte olan bir aileyiz"

Canpolat, "Biz her gün büyümekte olan bir aileyiz. Bu hak yolumuzda bugün dava arkadaşlarımıza mazbatalarını verdik. Hayırlı olsun. Zafer, zafer benimdir, diyebilenindir. Muvaffakiyet ise muvaffak olacağım diye yola başlayanındır. Allah muvaffak etsin" ifadelerinde bulundu.

Ayrıca, Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Canpolat, Bitlis il ve ilçe teşkilatıyla birlikte karın 50 santimetre olduğu Nemrut Dağına ’evet’ yazarak Osmanlı Ocakları andını söyledi.

Kaynak: İHA