Kumluca'da Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kumluca ilçesinde kurumlar arası koordinasyon toplantısı yapıldı.

Kaymakam Polat Kara başkanlığında Kumluca Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda, kurumlarca yürütülen çalışmalar ele alındı.

Kara, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Kumluca'nın her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini buna bağlı olarak da sorunların ortaya çıktığını ifade ederek, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle bu sorunların aşılması için koordineli olarak çalıştıklarını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz da tarım alanlarındaki iş gücü ihtiyacı nedeniyle ilçenin dışarıdan yoğun olarak göç aldığına işaret ederek, şunları söyledi:

'Bizim dürüst çalışan, işinde gücünde insanlar ile bir sorunumuz yok ancak çiftçilerden isteğimiz ev verdikleri, iş verdikleri bu kişilerin kayıtlı olup olmadıklarına baksınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti tarafından verilen evrakı yoksa şüpheli davranışlar içerisinde bulunuyorlarsa güvenlik güçlerimize bildirsinler.'

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan ise bu yılın kurak geçebileceği yönünde tahminler olduğunu hatırlatarak, tarım alanlarındaki sulama ihtiyacı konusunda gelecek aylarda sıkıntı yaşayabilecekleri uyarısında bulundu.

Kaynak: AA