Yüzbaşı Öztürk, Mahkeme Başkanının 'Maç 90 Dakika' Notu Sorusunu Cevapsız Bıraktı
Cumhurbaşkanı’na süikast davasında yargılanan Yüzbaşı Mehmet Öztürk, mahkeme başkanının ‘Maç 90 dakika’ notu sorusunu cevapsız bıraktı.

Sanık Yüzbaşı Mehmet Öztürk, mahkeme başkanının sorusu üzerine bir süre düşündükten sonra “Avukatım burada değil. Daha sonra beyanda bulunacağım’ diyerek soruyu cevapsız bıraktı.
Mehmet Öztürk’ün soruşturma kapsamında tutuklu olduğu Sincan cezaevinde, aynı suçlardan tutuklu olan başka bir askerî personele "Komutanlarım, tekrar günaydın. Bir önceki mesajımız kısa düştü. Sizin attığınız gayet iyiydi. Biz malum 15 Temmuz’da Marmaris’e giden gruptaydık. Başımızda Şükrü Binbaşı 23 kişiydik (ÖK+MAK) Kısacası Allah bizi o kadar kalabalık bir polis grubunun içinden sağ salim çıkardı. Ayrıca 15 gün (15 Tem-01 Ağustos) süren arazide aç ve susuz bırakmadı. Hiç olmadık yerlerde su kuyuları çıktı karşımıza (şimdi gitsek bulamayacağımız düşünüyoruz) Sonuçta buradayız. 19 Ağustos’tan bu yana. Toplam 18 gün nezaret-sorgu filan. 15 Temmuz’un bir son değil bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Sürecin bu şekilde devam etmeyeceği ortada. Maç 90 dakika, henüz bitmedi:) Şaka bir yana sizin sesinizi duyduk çok sevindik. Bir önceki odamıza (c-13) göre burası çok iyi. Kıymetini bilmeye ve hakkını vermeye çalışacağız. Mesajlaşmaya devam" şeklinde bir mesaj gönderdiği tespit edilmişti.
