Uşak'ta İlk Defa Bir Eve Engelli Asansörü Takıldı
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yakınları Derneği Uşak Şubesi Başkanı Nezih Börekçi yeni yaptırdığı evine engelli asansörü taktırdı. Bu anlamda Uşak’ta bir ilki gerçekleştirdiğini belirten börekçi devletin de KDV almayarak bu uygulamaya destek verdiğini söyledi.

Börekçi yaptırdığı asansör hakkında şu bilgileri verdi; "Şu an kullanıma hazır olan asansör 1,60 cm eninde 90 cm derinliğinde. Engellilere uygun 2 katlı olarak yaptırdım. Bu konuda devletimiz de destek veriyor ve hiç KDV almıyor. Engellerimize yapılan bu katkıdan dolayı devletimize de teşekkür ediyorum. Bu inşallah diğer engelli vatandaşlarımıza da bir örnek olur."
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın bu süreçte kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Börekçi; " Parke taşları, bahçe topraklarının düzenlemesinde, evin imar durumunda, tadilat ve değişikliklerinde, merdiven rampalarının genişlemesi ve balkonların tekerlekli sandalye geçişlerine uygun hale getirilmesinde bir engelli vatandaş olarak bana yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Duyarlılıklardan dolayı hepsinden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.
