İznik'in Fethi Coşkuyla Kutlandı
Bursa’nın İznik ilçesinin 686. fetih yıldönümü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenlerle kutlandı.

Müezzinoğlu, "Yapılması gereken pek çok iş var. İznik’in çehresini farklı bir noktaya getirdik. İzniklilere bekledikleri bir müjde var; Orman ve Su İşleri Bakanımızın da talimatlarıyla İznik Barajı’nın ihalesi 21 Mart’ta yapılacak. Bu inşallah tarımı daha bereketli hale getirecek" şeklide konuştu.
İznik Milli İrade Meydanı’ndaki törende, Diriliş Ertuğrul dizisinde ’Bamsı Beyrek’ karakterini canlandıran oyuncu Nurettin Sönmez, vatandaşları eline aldığı kılıçlarla selamladı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, gelecek yıl gerçekleştirilecek fetih şenliklerinin cumhurbaşkanlığının himayesinde gerçekleştirileceğini söyledi.
