Acıpayam Yüzme Havuzuna Kavuşuyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulundu.

“Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemenin ardından Acıpayam’a verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, “121 Dev Proje kapsamında sözünü verdiğimiz Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu inşaatına başladık. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözü ile yola çıktık. Bu kapalı yüzme havuzumuz tamamlandığında burada öğrencilerimiz, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve arzu eden herkes ücretsiz olarak hem kurs alacaklar hem de yüzme imkanına kavuşacak. Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.
“İnsanımıza yapılan yatırım her zaman önceliğimizdir”
Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanımıza yapılan yatırım her zaman önceliğimizdir. Buranın yapımında birçok emek ve katkı var. Buranın arazisini Acıpayam Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan bize devretti. Bize tahsis edilen bu arazinin üzerine de biz kapalı yüzme havuzumuzu inşa ediyoruz. Bu tesis Acıpayam’a ve çevre ilçelerimize hizmet edecek. İnşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz.”
