Gediz Elektrik Çalışanlarından Örnek Davranış
Gediz çalışanlarının oluşturduğu müzik grubu, İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara ve ailelerine müzik performansı sergileyerek moral verdi.

Müzik grubu üyesi ve aynı zamanda Gediz Finansman ve Bütçe Yönetmeni Gürkan Baskın, “Haftada bir gün çok keyif aldığımız için müziğe mesaiden sonra zaman ayırıyor ve bir araya geliyoruz. Müzik yapmaktan aldığımız mutluluğu çocuklarla da paylaşmak istedik ve bu şekilde yola çıktık. Behçet Uz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Tanju Çelik ve Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Birsen Tuğlu bizi çok güzel bir şekilde karşıladı ve bu çok güzel bir işbirliği ile çocukları ve ailelerini mutlu etmiş olduk’’ dedi.
Etkinlikte, Karaca ve Sihirli Orman, Karaca ve Yürüyen Köşk kitapları, Aydem Boyama Kitabı, boyama kalemleri çocuklara armağan edildi. Onkoloji ve yanık servisinde tedavileri devam eden çocuklar için ise hediyeleri görevliler tarafından teslim edildi.
