Başkan Üzülmez Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, muhtarlarla Kasım ayı değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

“Kartepe’nin 4 yıldır süren revizyon imar planları itirazların tümünün değerlendirmesiyle sonuçlanmıştır” diyen Başkan Üzülmez, “Büyükşehir Belediyesi’ne revizyon imar planları gönderilecek. Kartepe’nin 350 bin nüfusa göre, 50 yıllık imar planlaması yapılmış olacaktır. Bu sayede birçok önemli sorundan ortadan kalkacaktır. Amacımız bütün mahallelerimizde kalıcı bir eser bırakmaktır. Birçok mahallemizde bunu yaptık. 2018 itibariyle de bütün mahallelerimizde Kartepe Belediyesi tarafından yapılan eserler bitmiş olacaktır” açıklamasında bulundu.
SEDAŞ ile geçmiş yıllarda yaşanan sorunlar bu dönem yaşanmıyor diyen Başkan Üzülmez, “SEDAŞ ne kadar özelleştirilmiş olsa da vatandaşlarımız bizleri muhatap kabul ediyor. Yaşanan iletişim probleminin aşılması gerekiyor. Bizler bu durumda koordinasyonu ve doğru iletişimi kurmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın da etkili ve yetkili muhatap ile sorununu çözme ulaştırabilir. Vatandaşımız karşısında samimi insan görmek istemektedir. İlçemiz yeniden yapılanıyor. Bu noktada herkesin gayret göstermesi gerekiyor. Gayemiz günü kurtarmak değil, geleceği planlamak, sağlıklı, modern, yaşanabilir, refah düzeyi yüksek bir Kartepe’yi çocuklarımıza miras bırakmaktır. Bu amaçla birleşen en küçücük bir katkısı olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
