Türk İş Dünyasının En Güçlü İsimleri

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisinin yayımladığı “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” arasında yer aldı.

Türk İş Dünyasının En Güçlü İsimleri
Capital’in bu yıl 13’üncü kez “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” araştırmasını gerçekleştirdiğine vurgu yapılan konuya ilişkin haberde, listenin CEO ve CMO Club üyelerinin oylarıyla belirlendiği kaydedildi. “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı”nın, sağladıkları dev cirolar ve istihdam ettikleri binlerce insanla Türkiye ekonomisinde kritik bir noktada durdukları, aldıkları stratejik kararlar ve imza attıkları milyarlarca dolarlık yatırımla iş dünyasının rotasını çizdikleri belirtilen haberde, “Yurt içinde ve yurt dışındaki etkin networkleri, yüksek itibarları ve vizyonlarıyla da ayrıcalıklı bir konumda olan bu isimler, Türk iş dünyasının en güçlü isimleri olarak anılmayı hak ediyor” denildi. Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı listesinde; Ömer Koç, Murat Ülker, Güler Sabancı, Ferit Şahenk, Hüsnü Özyeğin, Ahmet Zorlu, Rahmi Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Adnan Bali gibi Türk iş dünyasından isimler de yer alıyor. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisi Business Life tarafından açıklanan “İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı” listesinde de yer almıştı.

Business Life dergisinde yayımlanan haberde, Türkiye’de özel sektörün ülke sorunlarının çözümüne ve toplumun gelişmesine katkıda bulunması gerektiğine inanan liderlerin bu yıl “İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı” listesinde yerini aldığı belirtilmişti.
Kaynak: İHA