Kartepe Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Toplandı
Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Başkan Hüseyin Üzülmez başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis oturumunda 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Uzuntarla Mahallesi’nde yapımı planlanan futbol sahası hakkında ki sözlü önergeyi de cevaplayan Başkan Üzülmez, “Vaatlerimiz arasında Uzuntarla Mahallesinde planlanan spor sahası vardı ve biz bu yatırımın daha da büyüterek Kadın Sosyal Yaşam Merkezi yapmayı planlamıştık. Ancak mahalle sakinlerimizin, muhtar ve meclis üyelerimizin isteği doğrultusunda bu proje yerine düğün salonu, mahalle konağı-kültür merkezi beklentisi oldu. Kültür merkezi yapılacak. Yenilenmesi gereken futbol sahası yerine de yine büyük düşündük. Büyükşehir Belediyemizle ortak protokol ile çok daha fonksiyonel Kamp ve Eğitim Merkezi projesini geliştirdik. Hedef ve kapsam büyüdüğü için hazineden 30 bin metre kare ilave yer istedik. Yer tahsisi tamamlandıktan sonra süreç hızlanacak” diye konuştu.
Kartepe Belediyesi Ekim ayı meclis gündeminde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan İmar Revizyon Planı revizyon itirazlarının komisyonda görüşülmesi için oy birliği ile bir ay ek süre verildi.
Meclis gündeminde ki “2018 Mali Yılı Performans Programı Taslağı” ve “2018 Mali Yılı Bütçe Taslağı” maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Meclisin son gündem maddesi olan Acısu Futbol Sahasının tahsis konusu oy birliği ile kabul edildi.
