Çayıralan Müftülüğü Gençlik Merkezi Açıldı

Çayıralan İlçe Müftülüğü tarafından Gençlik Merkezi açıldı.

Merkez Aşağı Cami altına yapılan gençlik merkezinin açılışında konuşan Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, gençleri kahvehane köşelerinden ve kötü alışkanlıklarından kurtarabilmek için sosyal etkinliklerin yapılabileceği yerlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kaymakam Demir, açılan gençlik merkezinin Çayıralan için önemli bir eksiği gidereceğini belirtti.

Çayıralan Müftüsü Halil Kocaoğlu ise, açılan merkezin yaklaşık 150 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade ederek, "Merkezin içinde bir kütüphane, bir bilardo masası, 2 tenis masası, 9 bilgisayar bulunuyor. Ayrıca dinlenme ve sohbet odası yer alıyor." dedi.

Gençlik merkezinde papılacak programla tüm kurumlara belirli bir gün ve saatte faydalanabilme imkanının da bulunduğunu aktaran Kocaoğlu, "Özellikle köylerde ikamet eden imam hatipler ve müezzinlerimiz ilçede bir arada vakit geçirebilecekleri herhangi bir mekan yok. Bu merkez sayesinde izin günlerinde burada toplanıp, vakitlerini geçirebileceklerdir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından gençlik merkezi hizmete açıldı.

Açılışa, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, AK Parti Çayıralan İlçe Başkanı Arif Akpınar, Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Ergün, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA