Kuşadası'nda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyet’in 94.üncü yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklarını tamamlayan Kuşadası Belediyesi, kutlama programı kapsamında ilçenin dört bir tarafını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.

Kuşadası'nda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Kuşadası bayraklarla donatıldı

Kuşadası Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Cadde ve meydanları boydan boya Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatan Kuşadası Belediyesi ayrıca vatandaşlara 5 bin adet Atatürk resimli bayrak dağıttı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası, Güvercinada, Saat Kulesi ve Kervansaray’ın dış cepheleri de Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

Bu arada, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan törene, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Yaldızkaya, Kuşadası Baro Temsilcisi Av. Esra Tükenmez, Kuşadası Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Murat Genç, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin, Kuşadası İlçe Jandarma Özel Koruma Komutanı İzzet Yüksel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Canan Gürer Temiztürk, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törenin sonunda STK ve siyasi parti temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
Kaynak: İHA