Kadıköy'de Direksiyon Başında Vurulan Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kadıköy’de dün direksiyon başında vurularak öldürülen Seval Sağlam Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan kardeşi İbrahim Sağlam, kardeşinin 15 gün önce eşi tarafından bıçaklandığı sırada şifrelerinin alınarak banka hesaplarının boşaltıldığını ve şu anda can güvenliklerinin olmadığını söyledi.

Cenaze namazı öncesinde bir açıklama yapan İbrahim Sağlam, kardeşinin 15 gün önce eşi Emrah Yılmaz tarafından bıçaklandığını öne sürerek, bu sırada banka şifrelerinin zorla alındığını ve hesaplarının boşaltıldığını söyledi.
Cinayetin para nedeniyle işlendiğini iddia eden İbrahim Sağlam, can güvenliklerinin olmadığını iddia etti.
Yapılan duaların ve kılınan namazının ardından Seval Sağlam Yılmaz’ın cenazesi, Üsküdar Küplüce Mezarlığı’nda toprağa verildi.
