Başkan Atilla'dan Tamamlanan Parkta İnceleme

Ceylanpınar Belediye Başkan Menderes Atilla, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

Başkan Atilla'dan Tamamlanan Parkta İnceleme
Daha yeşil bir Ceylanpınar sloganıyla ilçe genelinde park ve bahçe çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi tarafından bir park daha hizmete sunuldu. Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Menderes Atilla, açılış öncesi parkın son kontrollerini yaptı. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle parkı gezen Başkan Atilla, çevrede oturan vatandaşlarla da sohbet etti. Burada bir açıklama yapan başkan Atilla, 3 bin 500 metrekare alan üzerine güzel bir park yaptıklarını belirterek mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde park olmadığını vatandaşların talepleri üzerine mahalleye güzel bir park kazandırdıklarını aktaran Başkan Atilla, "Bu alan normalde bataklık ve çamurdu. Yazın tozdu topraktı. Bu mahallemizde parkımız da yoktu. Mahalle sakinlerimizin park talepleri vardı. Bu talepler üzerine mahallemize güzel bir park kazandırdık. Parkımızın son kontrollerini yapıyoruz. İnşallah kısa zaman içerisinde mahallemizin açılışını da yapacağız" dedi.

İlçe genelinde 4 park inşaatının devam ettiğini de hatırlatan Başkan Atilla, bu parkları da arka arkaya tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade etti.

Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı M. Ali Sağlam da, "Mahallemize güzel bir park kazandırdılar. Çocuklar parka gelerek gönüllerince oyun oynayabiliyorlar artık. Ayrıca sokaklarımız da kilitli parke taşı oldu. Tozdan ve çamurdan kurtulduk. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mahalle Sakinlerinden Abdurrahman Kılıç da belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Belediyemiz tarafından mahallemize çok güzel bir park kazandırıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA