İsmail Akçay Yol Koşusuna Davet Ziyareti

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ünlü maratoncu İsmail Akçay ile beraber, bu yıl 8.si yapılacak olan “İsmail Akçay Yol Koşusu” için davet ziyaretlerini gerçekleştirdi.

İsmail Akçay Yol Koşusuna Davet Ziyareti
Altıeylül Belediyesi’nin ev sahipliğiyle 3. kez düzenlenen ve bu yıl 8. si gerçekleşecek olan İsmail Akçay Yol Koşusu için hazırlıklar tamamlandı. Başkan Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ve efsane Maratoncu İsmail Akçay ile birlikte etkinlik davetlerinde bulundular.

Başkan Kafaoğlu, Ahmet Özen ve İsmail Akçay, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ya, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan’a, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek’e, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’e, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale’ye, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’ya, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Dinçer Orkan, CHP İl Teşkilat Başkanı Ender Biçki’ye, MHP İl Teşkilat Başkanı Argun Atıcı’ya makamında ziyaret edip davetiye takdim ettiler.

Heyet 2 Eylül Cuma günü ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret edip davetiye takdim edecek. 3 - 4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Sünnet Şöleni 3 Eylül günü Saat: 18:00’de Atatürk Parkında fotoğraf çekimi, Mehteran gösterileri ve şehir turuyla başlayacak. Şehir turu ardından sünnet çocukları ve aileleri Altıeylül Belediyesi Sedefne Otel’de yapılacak olan Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ardından yemeğe katılacak.

4 Eylül 2016 günü ise, Atatürk Stadyumu önünde yapılacak olan 8. İsmail Akçay Yol Koşusu, saat 18:00’de başlayacak. Koşu sonrasında yine Stadyum önünde dereceye girenlere ödül töreni düzenlenecek.
Kaynak: İHA