Aksaray Toki-Akin Yolunda Asfalt Çalışması

Aksaray’da alt yapı çalışmalarının devam ettiği TOKİ-Akin Yol Kavşağında asfalt çalışması başlatıldı.

Aksaray Toki-Akin Yolunda Asfalt Çalışması
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yolları standart seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışmaları yoğunlaştırdı. Aksaray birçok yerinde devam eden asfalt serim çalışmalarının diğer bir etabı, Akin Yol Kavşağı ve TOKİ hattında başladı.

Yolda dolgu işlemi tamamlandı. Ayrıca asfalt seriminin sürdürdüğü yolda orta refüj bordür çalışması da eş zamanlı yapılıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Şehrin muhtelif yerlerinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı trafiğin yoğun olduğu bu aylarda hiçbir aksaklığa izin vermeden sürdürüyoruz. Bizim amacımız her zamanda söylediğimiz gibi Aksaray’ımızı marka şehir yapmak. Bunun için şehrimizin giriş ve çıkış yollarının modern ve tertemiz olmasına özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde devam edecek. Aynı yol ile bağlantılı olan yine Akin Yol Kavşağı ile İl Özel İdare bağlantı yol hattında kot farkı nedeniyle istinat duvarı ve dolgu işlemleri tamamlanmak üzere. Yer zeminin çökmeler yaşanmaması için çalışmalar her iki güzergahta da titizlikle yürütülüyor. TOKİ yolunda asfalt çalışması tamamlanmasının ardından Akin-İl Özel idare yolunda asfalt serim işleminin başlayacağı bildirildi.

Kaynak: İHA