Kazada Ölen 7 Kişinin Cenazesi Adli Tıp Kurumuna Götürüldü

Şanlıurfa’da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazada Ölen 7 Kişinin Cenazesi Adli Tıp Kurumuna Götürüldü
Dün gece Şanlıurfa-Suruç karayolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cenazelerin araca konulması sırasında hastane morgunun önünde bekleyen aile yakınları fenalık geçirdi. Tabutlara sarılıp sinir krizleri geçiren kişileri morgun önünde bekleyen diğer yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece meydana geldi. Oğlu Mahmut’u evlendirdikten sonra gelin ve damadı Şanlıurfa merkezdeki evlerine bırakıp Suruç ilçesine dönen ve Suruç merkezdeki Ali Gökmen Camisinde imam olduğu öğrenilen Ömer Kaya’nın kullandığı 63 FE 321 plakalı hafif ticari araç ile İbrahim D.’nin kullandığı 63 PY 859 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada ticari araç sürücüsü Ömer Kaya (50), resmi ve imam nikahlı eşleri Ayşe ve Zeliha ile çocukları Bünyamin (20), Ali Osman (7), Recep (12) ve İbrahim (10) hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA