265 Milyonluk JICA Kredisi Onaylandı

Japan International Cooperation Agency (JICA) tarafından kentin altyapı sorunlarında kullanılmak üzere verilmesi gündemde olan 265 milyon liralık kredi onaylandı.

265 Milyonluk JICA Kredisi Onaylandı
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin temmuz ayı son oturumu bügün Meclis Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında gerçekeltirildi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, Suriye’deki göçten etkilenen illere yapılacak yardımlar kapsamında Adana’ya verilecek 265 milyon liralık JICA kredisinin İller Bankası Yönetim Kurulu tarafından onaylandığını duyurarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Belediyenin gereksiz yere borçlanmasına karşı çıktıklarını ancak hizmete yarayacak her şeye katkı vereceklerini söyleyen Gülaçtı, kente faydasız olan konulara karşı çıkmaya devam edeceklerini ifade etti.

Daha sonra konuşan MHP’li Ramazan Akyürek ise bazı hizmetlerin birileri tarafından engellenmesinden muzdarip olduklarını öne sürerek, “Biz istiyoruz ki Adana için hep beraber tek yumruk olalım. Adnan Menderes Bulvarı yapımında ve diğer hizmetlerde de AK Partiden aynı katkıyı ve iyi niyeti bekliyoruz, böyle de olacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA