AK Parti İl Başkanı Filiz, Vezneciler Saldırısını Kınadı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; " Kutsallığın ve manevi duyguların yoğun olduğu Ramazan ayında terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu mübarek günlerde bile anaların yüreğine evlat acısı düşüren, masum çocukları babasız bırakan katillerin hesabı da tarih önünde elbet görülür " dedi.

İstanbul Vezneciler’deki hain saldırıda şehit olan polislere ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Filiz “ Milletimizin başı sağolsun. Ramazan ayında bu alçak terör saldırısını gerçekleştirenleri lanetliyorum”dedi.

Türkiye üzerinde oynanan en alçakça oyunlardan birinin terör olduğuna işaret eden Başkan Filiz devamla şunları kaydetti: “ Bunlar insan olamaz. İnsan olanlar, insana ait özellikleri taşıyanlar böylesi eylemleri yapamazlar. Hele Müslüman bir insan hiç olamazlar. Bu mübarek günlerde bile anaların yüreğine evlat acısı düşüren, masum çocukları babasız bırakan katillerin hesabı da tarih önünde elbet görülür. Hayatlarının baharında masum insanların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha anlatmaktadır. Tüm dünyanın bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesini umut ediyorum.”

"MUHAFFAK OLAMAYACAKLAR"

“Mübarek Ramazan günlerinde acımasızca teröre başvuranlar, teröre destek verenler ve terörle arasına mesafe koymayanlar nasıl bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır” diyen Filiz, “ Terörü, teröristi bir kez daha lanetliyorum. Terör olayı bir siyasi partinin, bir devlet kurumunun sorunu değildir. Terör örgütünün hedefi Türkiye’dir ve Türk milletinin tamamıdır. Olaya hep birlikte ortak akılla ortak duyguyla ortak tavırla bakmak mecburiyetimiz vardır. Türkiye’nin önüne set koyma kararlılığı içindeler. Bunların en önemli enstrümanı da terör. Terörle bu ülkenin geleceğini karartmak, milletin önünü kesmek, ufkunu daraltmak mücadelesindeler, ancak muvaffak olamayacaklar. Milletin birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü açısından tek bir yumruk olarak, teröre karşı, el ele, omuz omuza olduğumuzu göstermeliyiz. Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki; bu alçakça saldırıyı yapanlar, Türkiye’yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Şanlı tarihimiz boyunca nasıl başımız dik ise, bugün de hainleri sevindirmemek için dimdik ayakta olduğumuzu göstermeliyiz” dedi.

Kaynak: İHA