Şehit Ve Gazi Yakınları İftarda Bir Araya Geldi

Edirne Valisi Özdemir: ''Sizler bu millet, insanlığa hiçbir tereddüt göstermeden canınızı ve kanınızı verdiniz. Onun için bizler sizlerin her zaman emrindeyiz''

Edirne Valisi Günay Özdemir, ''Sizler bu millet, insanlığa hiçbir tereddüt göstermeden canınızı ve kanınızı verdiniz. Onun için bizler sizlerin her zaman emrindeyiz.'' dedi.

Vali Özdemir, Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi tarafından şehir ve gazi aileleri ile engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada Dar-ül Hadis Camii'nin tarih boyunca insanlığa çok iyi hizmetler yaptığını, birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeyde yaşandığı mekanlardan biri olduğunu belirtti.

Bugün şehir ve gazi yakınlarıyla beraber iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Özdemir, devlet olarak her zaman şehir ve gazi yakınlarının yanında olduklarını anlattı.

Şehit ve gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurgulayan Özdemir, ''Sizlere ne kadar hizmet etsek az. Sizler bu millet, insanlığa hiçbir tereddüt göstermeden canınızı ve kanınızı verdiniz. Onun için bizler sizlerin her zaman emrindeyiz. Sizler ne kadar mutlu olursanız bizler de o kadar mutlu oluruz. Valilik olarak her zaman sizlerle beraberiz ve sizlerin yanında olacağız.'' diye konuştu.

Vali Özdemir, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Programa, Basın İlan Kurumu Müdürü Ebubekir Günel, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çalış, Edirne Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Dilek Kaynak şehit ve gazi aileleri yakınları ile engelli vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA