Onur Ocakbaşı'na Beyaz Bayrak Ödülü

Sağlıklı gıdaya erişimi sağlamak için iş yerlerine yönelik Beyaz Bayrak uygulamasını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl denetime alınan 380 iş yerinden kriterlere uyan 136’sına Beyaz Bayrak verdi. Beyaz bayrak alan iş yerleri arasında Onur Ocakbaşı da yer aldı.

Onur Ocakbaşı'na Beyaz Bayrak Ödülü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol ekipleri, kentte gıda üreten, satan, işleyen, depolayan iş yerlerini sürekli denetliyor. Bu yıl Beyaz Bayrak uygulaması için denetime alınan 380 iş yerinden 136’sı kriterlere uygun bulundu. Uygulama ile 95 iş yerine 3 yıldızlı, 41 iş yerine ise 2 ve 1 yıldızlı bayraklar verildi.

Beyaz bayrak alan iş yerleri arasında yerini alan Onur Ocakbaşı yeni yeriyle hizmetini sürdürüyor. Onur Ocakbaşı İşletmecisi Vedat Günaydın, “Yıllardır sadece ciğer kebap, döner, ızgara çeşitleri ile halka hizmet ediyoruz. Bu hizmetimizi uzun yıllarca da sürdürmeye kararlıyız. Aldığımız Beyaz Bayrağın da yaptığımız kalitenin bir ödülü olarak düşünüyoruz. Bizlere Beyaz Bayrağı layık görenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Amaçlarının halka kaliteli bir hizmet vermek olduğunu da sözlerine ekleyen Vedat Günaydın, "Amacımız halkımıza kaliteli bir hizmet vermektir. En önemli konu hijyene yani temizliğe çok dikkat ediyoruz. Kaliteli malzemeler kullanıyoruz çok şükür müşterilerimiz çok memnun. Bunlar bizi ayakta tutan etkenlerdir. Diyarbakır’a dışarıdan gelen misafirlerimize en güzel hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Rıfat Mertoğlu’na Beyaz Bayrak uygulamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bize 3 yıldızı da uygun gördüler" dedi.

Kaynak: İHA