CHP grubunda ilginç anlar: Kılıçdaroğlu'na AK Parti sloganıyla destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Grup toplantısında ilginç bir an yaşandı. CHP'liler AK Partili seçmenler tarafından kullanılan "Dik dur eğilme" sloganıyla Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

CHP grubunda ilginç anlar: Kılıçdaroğlu'na AK Parti sloganıyla destek
CHP grubunda ilginç anlar: Kılıçdaroğlu'na AK Parti sloganıyla destek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Türkiye'nin yönetilemediği için insanların endişeli olduğunu söyledi.

Yaptığı bir konuşma için anayasayı, yasaları, hukuku çiğneyen bir savcının kendisini ifade vermeye çağırdığını ve bu kişinin terfi ettirildiğini anlatan Kılıçdaroğlu, 'ahlaka bakar mısınız' diye konuştu.

'DİK DUR EĞİLME' SLOGANLARI

Bu sırada ilginç bir an yaşandı. CHP'liler AK Partili seçmenler tarafından kullanılan 'Dik dur eğilme' sloganıyla Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Kılıçdaroğlu da 'sağolun dik durma konusunda en ufak endişeniz olmasın' diye cevap verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından diğer satırbaşları şöyle:

"Terörün insanlık suçu olduğunu her toplantıda ifade ediyoruz. Ortak tavır takınmamız gerektiğini hep söyledik. İnsanlığı ve insanı seven herkesi bu ortak söylemi dile getirmesi gerekir. Terör sadece bizim için sorun değil. Bütün dünya için sorun olmaya başladı. Bir IŞİD militanı çok sayıda Amerikalıyı öldürdü. Bu tablo insanlığın kabulleneceği bir tablo değil. Bu kabul edemeyiz. Bütün Amerikan vatandaşlarına başsağlığı mesajlarımızı gönderiyoruz. Hepsinin yanındayız. Dünya teröre karşı ortak ve net bir tavır takınmalı.

ABD'de ve Fransa'da bir terör olayından bahsettik ama Türkiye'de daha fazla. Her gün bir şehit cenazesi geliyor. Türkiye iyi yönetiliyor mu? Kendi vicdanlarına sorsunlar. Neden yönetilmiyor? Türkiye yönetiminde liyakat yok. İşi ehline verme gibi bir kural yerle bir edildi. Pek çok vatandaşım derin bir endişe içinde."