Hekimhan Belediyesinden Anneler Günü Etkinliği

Hekimhan Belediyesince Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Tarihi Taşhan'da gerçekleştirilen programda konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, annelerin aşıladığı insani değerlerin bir ömür yol gösterici olduğunu belirtti.

Anneleri yılın bir günü değil, her gün mutlu etmek, ilgilenmenin görevleri olduğunu ifade eden Millioğulları, 'Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren karşılıksız emek ve inanılmaz fedakarlıklarıyla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimiz sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.' dedi.

Belediye olarak kadınlara söz verdikleri projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini belirten Millioğulları, Kadın Dinlenme Evi'nin de bunun bir örneği olduğunu söyledi.

Projelerinin sadece bununla sınırlı kalmayacağını aktaran Millioğulları, kadınlara İş-Kur kapsamında 5 ay sürecek 'Kuaförlük Kursu Projesi' hazırladıklarını ve kısa bir süre sonra bunu hayata geçireceklerini belirtti.

Böylece kadınların hem meslek öğrenip hem de para kazanacağını kaydeden Millioğulları, 'Biz belediyemiz olarak bayanlarımızı hep ön planda tutuyoruz. Bu tür sosyal etkinliklerimiz her zaman olacaktır. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, saygılar diliyorum.' dedi.

Millioğulları'nın eşi Pakize Millioğulları da annelerin yüce varlıklar olduğunu hatırlatarak, 'Hoşnutluğu ile cennet yolunu açan en saygı değer insanlar olan annelerimizin çocuklarından tek beklentileri, görecekleri sevgi ve ilgidir. Onları mutlu etmenin en güzel yolu da hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalı, hayır duaları alınmalıdır.' diye konuştu.

Şiir dinletisi ve yemek ikramının ardından katılımcılara Anneler Günü anısına çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA